Evenementen

Dauwtrappen

Klik hieronder om tickets te bestellen voor het dauwtrappen op 1e paasdag. Start is om 7.00 uur.

Tickets voor het Dauwtrappen


Reünie voor Vrienden van Café Hinrichs / de Koperen Scheepshoorn

In de tweede helft van de vorige eeuw bestond er in Steendam aan het Schildmeer een Café met camping en jachthaven van de fam. Hinrichs, kortweg genoemd Café Hinrichs.

Later kreeg dit café onder leiding van een de nieuwe uitbater Jan Wilkens, Bert van der Linde en nog later Auke en Meintje Oldenburger de naam Koperen Scheepshoorn.

Velen van u pakten toen op vrijdagavond hun spullen bij elkaar en vertrokken voor het weekend naar Steendam om daar op de camping aan de noordzijde van het café of in de “tuin” te gaan kamperen, te gaan zeilen of op een andere manier te genieten van hun welverdiende weekend.

Gezelligheid was het toverwoord en velen van u zullen er een goede herinnering aan hebben. Er zijn vriendschappen en relaties ontstaan. Huwelijken werden gesloten. Misschien heeft het ons zoals we nu zijn wel enigszins gevormd. Wie zal het zeggen. De tijden waren anders en nu nauwelijks voor te stellen.

Op deze aanmeldsite willen wij u uitnodigen om u aan te melden voor de reünie; “Vrienden van Café Hinrichs / de Koperen Scheepshoorn” Wij hopen u hiermee een mogelijkheid te bieden om met de gezelligheid van toen, herinneringen op te halen uit deze periode, helaas niet in ons oude en vertrouwde “Kleine Café aan de Haven” maar in Restaurant “De Tijd – Schildmeer” (v/h Boei 12)
Wij hopen u te kunnen ontmoeten op deze reünie.

Wanneer?

Zaterdag 07 mei 2022 van 16:00 tot 21:00 uur.

Bestel onderstaand je ticket voor deze unieke reünie.

 

Tickets voor Vrienden van Café Hinrichs