Kindervermaak

Vanaf zaterdag 10 oktober

 

Als je samen met kinderen De Tijd wilt nemen!

Kapitein Goudkoorts is de liefste piraat van de hele wereld. Je herkent hem aan die kleurige papegaai op zijn schouder. Hij woont samen met zijn hulppiraten Anne en Marie ergens in het geheim op een groot schip aan het Schildmeer. Anne en Marie zijn eigenlijk meisjes maar zij moeten zich van de kapitein verkleden als jongens, als echte piraten dus. Maar piraten kunnen toch ook meisjes zijn?

 

Tijd voor entertainment

Uniek in Nederland en misschien wel in de hele wereld, kindervermaak tijdens het eten! Terwijl jij geniet van een heerlijk diner met uniek uitzicht op het meer worden je (klein)kinderen vermaakt door één van de piraten van het Schildmeer. De kinderen worden zowel visueel als actief vermaakt en versieren samen met de piraten pannenkoeken. 

De volwassenen zitten net als in een arena om de kinderen heen zodat je niet alleen je kinderen goed in de gaten kunt houden maar zeker zelf ook mee kan genieten.   

Wil je lekker komen dineren en genieten van het prachtige uitzicht op het Schildmeer terwijl de kids worden geëntertaind?

Reserveer direct via telefoonnummer: (0598) 23 45 00