Werken bij

De Tijd Schildmeer. Een frisse, open en sfeervolle locatie met direct uitzicht op het prachtige Schildmeer. Zeer goed bereikbaar (20 minuten vanaf stad Groningen) maar eenmaal binnen of op de terrassen gevoelsmatig ver weg van alle drukte van de grote stad.

Iedereen is bij ons van harte welkom voor een kopje koffie, (zakelijke) lunch, borrel, diner en partijen. Ons gezellige paviljoen zal dagelijks geopend zijn en bij mooi weer genieten onze gasten op het mooiste terras van Stad en ommeland.

 

Zelfstandig werkend kok

Spreekt het jou aan om aan het werk te gaan als zelfstandig werkende kok bij de Tijd Schildmeer? Ben jij gemotiveerd en vind je het leuk om koude en warme gerechten te bereiden? Lees snel verder en neem dan nu contact met ons op!

Lees meer

Medewerker Bediening

Spreekt het jou aan om aan het werk te gaan in de bediening bij de Tijd Schildmeer? Ben jij stressbestendig en flexibel inzetbaar? Neem dan nu contact met ons op!

Lees meer

Keukenhulp

Spreekt het jou aan om aan het werk te gaan als keukenhulp bij de Tijd Schildmeer? Wil jij jouw collega's helpen met simpele werkzaamheden in de keuken en ben je flexibel inzetbaar? Neem dan nu contact met ons op!

Lees meer